family keylogger software how to catch a cheating wife or girlfriend here here blackberry tracking software how do you know your wife cheated software to monitor employees online tracking mobile here text message tracking online cheating spouse child custody tracking mobile number site ways to catch your boyfriend cheating link site wifes first cheat file monitoring software catch cheating spouse track your spouse app call tracking number track wife having affair site free apps to track text messages
Hubungi Kami

Bahagian Perlindungan
Jabatan Perdana Menteri
Karung Berkunci No.204
43650 BANDAR BARU BANGI
Selangor Darul Ehsan

No. Talian Am : 03-8947 7800
No. Faks: 03-8948 3323
Emel:
pendaftar_bpjpm@ups.gov.my
(pertanyaan/permohonan Program Perlindungan Saksi)
 
 info@ups.gov.my
(pertanyaan lain)

Statistik Pengunjung
  • Jumlah Pengunjung:
  • IP anda: 3.236.159.130

Perutusan Ketua Pengarah

 

Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada tuan-tuan/puan-puan kerana sudi melayari laman web rasmi Bahagian Perlindungan JPM.

Laman web ini dibina sejajar dengan hasrat kerajaan untuk meningkatkan sistem penyampaian perkhidmatan agensi-agensi kerajaan dengan mudah dan cepat melalui penggunaan teknologi maklumat yang terkini. Semua maklumat yang boleh dikongsikan mengenai BPJPM, kewujudan program bagi perlindungan saksi dan perkara-perkara lain yang berkaitan dengannya boleh diperolehi menerusi laman web ini.

Saya amat berharap laman web ini dapat dimanfaatkan sebaiknya oleh anda sekalian. Sebarang cadangan, pandangan serta teguran tuan-tuan/puan-puan amat saya alu-alukan.

Salam Sejahtera.

DATUK MOHAMED NORAZMAN BIN MOHAMED ARIFFIN

Ketua Pengarah Bahagian Perlindungan

 

Soalan LazimHubungi KamiAduan dan Maklum BalasPeta Laman

Carian
Calendar
Tarikh Kemaskini
  • 13-July-2020  11:05 am